ŠTO KAŽU KORISNICI


...

S Ivicom imam jako dobra i pozitivna iskustva. Neće te samo "slušati" već će postavljati pitanja zbog čega se zamisliš. S njim sam se uvijek raspravljao o određenim temama koje su me mučile i Ivica je uvijek majstorski usmjeravao raspravu na put gdje bih sam samcat shvatio što sam krivo napravio ili što sam mogao napraviti da budem sretan/zadovoljan ishodom. Ako nije išlo, onda bi bio izravan ali rijetko. Jer on ne želi samo pomoći aktivno, njemu je stalo da ja kao klijent sam sebi pomognem smatrajući da će mi to pomoći u svakodnevnom životu. Zaključak: Iskustvo sa seansa s njim mi je zbilja pomoglo u svakodnevnom životu, što znači da je Ivica postigao moj cilj - da budem sretan i zadovoljan sa onime što imam trenutno u svom životu. Visoka preporuka!

...

Upoznala sam Ivicu u razdoblju svog života obilježenom beznađem, prazninom i potpunom izgubljenošću. Svakog jutra budila sam se s pitanjima: ''Tko sam ja? Zašto postojim? Čemu sve ovo? Zašto ne mogu jednostavno nestati?'' Proces spoznavanja sebe, osvještavanja svojih želja i potreba, bio je izrazito bolan, ali potreban. Toliko da nisam sigurna bih li sada bila na ovome planetu i pisala ovo da se nisam suočila sama sa sobom. Izbjegavanje je bio moj način nošenja sa gotovo svime, glava u pijesku kad je teško. U cijelom tom mučnom procesu Ivica je bio uz mene. Bez osuđivanja, bez banaliziranja mojih problema i razmišljanja, uz istinsku želju da me razumije. Ako želite kvalitetnog psihoterapeuta koji će zaista biti tu za vas, za kojeg niti u jednom trenutku nećete imati osjećaj ''ovaj čovjek samo tu sjedi i baš njega briga, dobit će novce'', onda ste našli pravu osobu!

...

Iznimno sam zadovoljna uslugama statističke obrade i savjetovanja. Tijekom suradnje pokazali ste stručnost, fleksibilnost, otvorenost i pristupačnost. Bilo je zadovoljstvo radi s vama! Maria.

...

Ne postoje dovoljno adekvatne riječi kojima bih mogla izraziti koliko značenje je psihoterapija kod Ivice imala za moj život. Javila sam mu se kad sam iscrpila sve druge opcije i to smatram jednom od najboljih odluka koje sam ikad donijela. Ivica je savjestan, odgovoran i brižan terapeut koji ne odustaje od svojih klijenata i uz takvog terapeuta, psihoterapijski proces ne može biti ništa drugo nego plodno tlo za rast i razvoj svakog klijenta. Danas je moj život daleko kvalitetniji jer na njega gledam iz nekih posve drugačijih uvjerenja i zato bih psihoterapiju kod Ivice preporučila svima koji traže poboljšati kvalitetu vlastitog života.

...

Svaki čovjek nekad na svom životnom putu naiđe na prepreku koja mu se čini nesavladivom. Tužno je kad nas ta prepreka nadvlada, preuzme i upravlja našim životima. Razgovor s Ivicom mi je pomogao da svoju prepreku prevladam, ostavim iza sebe i konačno upravljam svojim životom. Za to ću mu zauvijek biti neizmjerno zahvalan.